Καλό Πάσχα

Καλό Πάσχα
Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογγιάνης

Μετάφραση // Translate

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!
Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Προγράμματα άθλησης στην Τρίπολη


Ο Δήμος Τρίπολης, προάγοντας το πνεύμα του αθλητισμού και του πολιτισμού, ξεκινά προγράμματα άθλησης για όλους (ΠΑγΟ) από σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου.
Μετά την έγκριση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την έναρξη των προγραμμάτων και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, θα υλοποιείται στην Τρίπολη και στις δημοτικές ενότητες Λεβιδίου και Τεγέας από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και περιλαμβάνει:Τελική ημερομηνία του προγράμματος είναι η 15η Ιουνίου 2012.

Λεπτομέρειες δίνονται στα τηλέφωνα:             6974354684                  6970014456      ,            2713600406      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου