Καλό Πάσχα

Καλό Πάσχα
Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογγιάνης

Μετάφραση // Translate

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!
Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Ξεκινά η ελεγχόμενη στάθμευση σε τρία σημεία στην Τρίπολη


– Πόσο θα πληρώνουμε την ώρα       


Την επόμενη εβδομάδα θα τεθεί σε λειτουργία το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης , με κάρτα (χρέωσης χρόνου) σε τρεις από τους δέκα συνολικά χώρους στάθμευσης οχημάτων που μισθώθηκαν από τον Δήμο Τρίπολης.
Πρόκειται για τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης:
1.Στην οδό Δαρειώτου
2. Στην Εθνομαρτύρων και Φωτάκου
3. Κάτω Αγορά ( που περιβάλλεται από τις οδούς Δεληγιάννη και Αποστολοπούλου).
Η τιμή θα ανέρχεται στα 0,50 ευρώ ανά ώρα .
Οι μέρες και ώρες που θα είναι σε ισχύ το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης ,με κάρτα, είναι οι εξής:
Δευτέρα έως Παρασκευή (8:00 έως 21:00 ) και Σάββατο (8:00 έως 15:00 ).
Παρακαλούμε πολύ όπως συμμορφωθούν οι δημότες με το νέο σύστημα λειτουργίας των δημοτικών χώρων στάθμευσης , όταν αυτό τεθεί σε εφαρμογή, καθώς το πρόστιμο που θα επιβάλλεται σε όσους θα κάνουν χρήση χωρίς να καταβάλλουν το παραπάνω ποσό ή σε όσους υπερβαίνουν το χρόνο στάθμευσης θα είναι 20 ευρώ.
Οι κάρτες θα πωλούνται στο κοινό στα κεντρικά περίπτερα της πόλης .
Χωρίς αντίτιμο χρησιμοποιούνται στην παρούσα φάση οι υπόλοιποι δημοτικοί χώροι στάθμευσης.
«Η συγκεκριμένη υποδομή αποτελεί συνέχεια μίας ευρύτερης πολιτικής της δημοτικής αρχής που επικεντρώνεται στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών κυκλοφορίας και στάθμευσης στην πόλη όπως και στην αναβάθμιση του κέντρου.
Το κέντρο της πόλης μας γίνεται πιο λειτουργικό, ανθρώπινο και προσβάσιμο», δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης .
Για την ακριβή ημέρα που θα ξεκινήσει η λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης με κάρτα θα ενημερώσουμε με επόμενο δελτίο Tύπου.


____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου