Καλό Πάσχα

Καλό Πάσχα
Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογγιάνης

Μετάφραση // Translate

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!
Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΟΥΣ

Εορτή του χωριού μας σήμερα και πολλοί συμπατριώτες και φίλοι ανηφόρησαν για την Καστανιά. Στην Θεία Λειτουργία στην Παναγία των Βλαχερνών, χοροστάτησαν οι Ιερείς π.Παναγιώτης Τρυφωνόπουλος και ο π. Κων/νος Κουβαβάς (από Λεβίδι). 


Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, όλοι κατηφόρισαν προς την βρύση, όπου και φέτος η Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας είχε οργανώσει την παραδοσιακή εκδήλωση, η οποία γίνεται συνέχεια τα τελευταία χρόνια. 
Υπό τους ήχους πίπιζας και νταουλιού (σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο νταούλι, ήταν η πρώτη του φορά σε εκδήλωση!!!) και τους χορούς των παρευρισκομένων, αναβίωσε για μια ακόμη φορά το παραδοσιακό γλέντι στην Βρύση της Καστανιάς. 

Πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές της Μ.Κ.Β. και ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Βλαχερναίους.

FOTO: WWW.VLAXERNA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου