Καλό Πάσχα

Καλό Πάσχα
Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογγιάνης

Μετάφραση // Translate

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!
Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Κυβερνητική κρίση στην Κύπρο - Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί

  ΕΩΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ  


Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Κυβερνητική κρίση στην Κύπρο - Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί
Η αποχώρηση των τεσσάρων υπουργών του ΔΗΚΟ (Υγείας, Ενέργειας, Άμυνας και Παιδείας) λόγω της διαφωνίας του κόμματος με τους χειρισμούς του στο Κυπριακό, είχε ως συνέπεια να θέσουν και οι υπόλοιποι υπουργοί τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη, όπωςό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Κατά τον κ. Στυλιανίδη, ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε από τους υπουργούς, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν και των ανειλημμένων υποχρεώσεών του στο εξωτερικό, καθώς αναχωρεί την ερχόμενη εβδομάδα για το Δουβλίνο, να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του, τουλάχιστον έως τις 15 Μαρτίου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε εάν ο ανασχηματισμός θα αφορά ολόκληρο το υπουργικό ή μόνο τους υπουργούς του ΔΗΚΟ.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον του για τη θέση επιτρόπου της ΕΕ, σημείωσε ότι το καθήκον του, ενόψει και των εξελίξεων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, του επιβάλλει να παραμείνει στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας, εάν φυσικά ανανεωθεί η εντολή του.
Ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, δήλωσε ότι κατέθεσε την παραίτησή του στον Πρόεδρο μαζί με όλους τους υπόλοιπους υπουργούς, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον Νίκο Αναστασιάδη για τη συνεργασία των τελευταίων 12 μηνών.
«Αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα στον τόπο», είπε.
Ερωτηθείς αν θα υποβάλει παραίτηση και από το ΔΗΚΟ, ο κ. Λακκοτρύπης παρέπεμψε σε αυριανή του δήλωση.

______________________________
Πηγές: ΑΠΕ, Φιλελεύθερος, Έθνος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου