Καλό Πάσχα

Καλό Πάσχα
Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη. Νίκος Μπελογγιάνης

Μετάφραση // Translate

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!
Καλημέρα, πάμε Ευρώπη!!!

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Στον Αέρα το Radio Melody Adelaide


Ένας νέος φιλόδοξος ραδιοφωνικός σταθμός  «Radio Melody» στο ιντερνέτ με μουσική και ομιλία στα ελληνικά από την Αδελαΐδα αρχίζει να παίρνει μορφή.
Πρόκειται για πρωτοβουλία του μέλους του Παλλακωνικού Συλλόγου Παναγιώτη Μαυραειδή και της συζύγου του Χρυσούλας οι οποίοι οργανώνουν και συντονίζουν τις εκπομπές.  Φιλοδοξία τους είναι να δούνε προοδευτικά το ραδιοφωνικό τους σταθμό να εκπέμπει σε συχνότητα fm, πιθανότατα στη στενοζωνική κλίμακα.
Προς το παρόν για να το ακούσετε ζωντανά απλά κάντε κλικ ΕΔΩ ή  πάνω στη  φωτογραφία της Χρυσούλας εν δράσει και καλή ακρόαση!


___________
http://moriasnow.gr/article/akoyste-toys-lakones-tis-adelaidas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου